Sanat Hisar’da

Hisar Okullarının 25. Yılında Hisar Okulları sanata adanmış  yepyeni bir web sitesi ile öğrenci çalışmalarını paylaşmaya hazır.

Sanathisarda.com; çevrimiçi görsel sanatlar derslerinde yapılan çalışmaları içeren öğrencilerin sanata bakış açılarını, yaratıcılıklarını, hayal güçlerini, coşku ve enerji dolu fikirlerini yansıtan bir sanal sergi ile açılıyor. Okul öncesinden lise son sınıfa kadar Hisar öğrencilerinin ürettikleri çalışmaları bu yepyeni web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Sanathisar.com, Hisar Okulları 25. Yıl kutlamaları kapsamında sahne sanatlarından tiyatroya ve müziğe, pek çok farklı sanat dalında çalışmalara ev sahipliği yapmaya ve gençleri sanatla buluşturmaya devam edecek.