Geleceğe Hikayeler

Ortaokul öğrencilerimiz, Yazma Becerileri Merkezi Uzay Haftası Yazı Yarışması kapsamında; fen bilimleri derslerinde uzay ve gezegenler konularındaki öğrenimlerinden yola çıkarak geleceğe dair hikayeler ve şiirler kaleme aldılar ve  seslendirdiler. Kültür Merkezimizin desteği ile bu çalışmalar bir animasyon video serisine dönüştürülerek  lansmanı Mart ayında gerçekleşti.

Bu proje, Hisar Okullarının dijital çağın gerektirdiği becerilerin kazandırılması amacıyla benimsemiş olduğu STEAM eğitim modelinin, yaratıcı yazarlığı da kapsayacak şekilde müfredat ile bütünleştirilmiş olmasının sonucu olarak ortaya çıktı. Gençlerimizin, geleceğe dair  bilinmezliklere dair ilgileri ve ortaya çıkardıkları yaratıcı çalışmalar bizleri son derece heyecanlandırdı.

Yedi çalışmadan oluşan seriyi bu bölümde ve Hisar Okulları Youtube kanalında izleyebilirsiniz.